דניאל

העברה בווסטרן יוניון לחבר בחו"ל

חבר המתגורר בארה"ב מבקש שאעביר לו סכום של 2000$ (בן דודו של החבר ימסור לי במזומן בארץ את הסכום ואז אני אשלח אל החבר בארה"ב את הסכום באמצעות ווסטרן יוניון לחבר בארה"ב. * נראה לי מוזר שבן הדוד של החבר בארה"ב צריך למסור לי את הכסף במזומן ואני אעביר את הכסף לחבר בארה"ב באמצעות ווסטרן יוניון. מדוע שבן הדוד לא יעביר כבר את הכסף בעצמו לארה"ב?

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! איני מבין כמובן את דרכיו של חברך ואין זה מתפקידי. עם זאת, עליך לברר ככל שתוכל את הסיבה לכך, ובאם הינך חושד כי המדובר במשהו שאינה כשר, התרחק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון