פנחס

גילוי מרצון

יש לי חבר שמעוניין לעשות גילוי מרצון על אי הבנה שהיתה לו בעבר הוא פנה לשטיינמיץ עמינח וממש עזרו בכך אבל הוא לא מספיק בטוח בעצמו שהלך אליהם האם אתם מכירים עוד חברות של רואי חשבון שיכולים לעזור הוא לא עשה זאת בכוונה תחילה כלל והוא פשוט רוצה להוריד את זה ממנו תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! אכן פעמים רבות אנו נתקלים בלקוחות המגיעים אלינו לאחר שחתמו במקום אחר ותחושת הבטן שלהם לא טובה מאוד... אנו מזמינים אותך או את חברך לפנות אלינו ע"מ לתאם פגישה ראשונית ללא עלות בה נבחן עניין זה. למשרדינו ניסיון רב שנים בתחום הגילוי מרצון וכיום, אנו מסוגלים להביא לתוצאות הטובות ביותר לשביעות רצון הלקוח תוך תמחור הוגן ושקיפות מלאה אל מול הלקוח. תוכל ליצור עימנו קשר במספר 03-5522275 בברכה, איתי ברכה, עו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון