רינת

טופס w8 w9 ללא גרין קארד

היי שלום אשמח אם תוכל לעזור לי משון מה הבנק שלי חושב שאני מחזיקה בגרין קארד כי שהיתי בחול ניסיתי להסביר שהייתי עלצויסת תייר הבנק לא מאמין לי ומבקש ממני למלא טופס w9 מהבנתי בטופב זה למילוא תשלומי מס אבל אין לי גרין קארד ולא היה לי אף פעם טיילתי כתיירת בלבד ניסיתי לפנות לקונסוליה אמריקאית ולשגרירות אמיריקה שתיהם לא הבינו ממני מה אני רוצה כי אם אין לי גרין קארד אין להם טופס כזה השאלה שלי האם טופסw8 הוא הטופס שיעזור לי במקרה אף אחד לא יודע להסביר או להפנות אותי אשמח את תשובתך כי כרגע חשבוני חבום בערבות זה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

לצערינו הנושא כלל אינו פשוט כיום, בטח בתקופה בה בנקים ישראלים עדיין נמצאים תחת חקירה של רשות המיסים האמריקאית... יש לבחון כל מקרה לגופו ולפעול להיאבק עם הבנק עד להסרת הדרישה לחתימה על הטפסים, במידה ואכן ניתן לעשות זאת במקרה הרלוונטי..

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון