רפאל

חשבון בנק באירופה והעברת כספים לארץ

שלום רב אני חי ועובד במערב אפריקה מינואר 2015 מרכז חיי לגמרי פה, אין לי נכסים בישראל אני עובד בחברה מקומית שהלקוחות שלה מקומיים גם כן, ארצה בבקשה לשאול לגבי פתיחת חשבון באירופה ועל ההשלכות של זה במחינת מיסוי בישראל. דבר שני אוסיף ואשאל לגבי העברת כספים לישראל לאחר שנתיים של עבודה לדוגמא, הבנתי שיהיה קל לטעון שהיני תושב חוץ עקב הנסיבות אך האם יהיו מיסים על הכספים שהעביר לחשבון בישראל ( כרגע יש חשבון בארץ, שגם אותו שוקל לסגור) תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

רפאל שלום, השאלה שהינך שואל הינה קלאסית לקבלת חחות דעת לעניין מיסוי ותושבות. בעניין זה קיימות סוגיות רבות שיש לבחון אותן טרם מתן מענה מקיף. אשמח לשוחח עמך לשם כך. אני זמין במספר 03-5522275 בברכה, עו"ד איתי ברכה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון