עדן

שיחת כסף מארהב לישראל

שלום, ברצוני להעביר סכום של כ $15000 מארהב לישראל. אשמח לדעת בבקשה מהי הדרך הזולה ביותר לעשות זאת. כיוון שבכל שימוש בווסטרן יוניון ההמרה היא מאוד נמוכה לשער הדולר הנוכחי. דבר נוסף אשמח לדעת בבקשה הוא, מה סכום המקסימום שאוכל לטוס איתו מארהב לישראל? תודה מראש, עדן.

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

לגבי שאלתך הראשונה, איננו מתמחרים העברות כספים. לגבי שאלתך השניה, ע"פ החוק בישראל, ניתן לצאת ולהיכנס ל ומישראל עם סכום של עד 100 אלף ש"ח בלא צורך בדיווח. בברכה, איתי ברכה, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון