נתנאל אלון

הבאת מזומנים

שלום. אישתי תושבת סין , גרה בישראל עם תעודת זהות ארעית , אבא שלה רוצה להביא לה סכום כסף לדירה בארץ , ורציתי לדעת במידה והיא נוסעת לסין ורוצה להביא איתה לארץ מזומנים ומעל 100 אלף , כמה המקסימום שניתן להביא לתושב ארעי, והאם צריך לשלם על זה מס כל שהוא ? ( הרי זה מתנה מאבא שלה ) , במידה והצהרנו בשדה על הכסף , מה בדיוק יקרה , נשלם מכס ? חשוב לי לציין שנביא איתנו את האסמכתאות שמוכיחות מהיכן הגיע הכסף . אשמח לתשובה , תודה ! נתי אלון

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! המגבלה על העברת כסף מזומן באופן ידני לישראל הוא 100 אלף ש"ח. על סך גבוה מזה יש להצהיר כדין בשדה. כדאי להגיע עם מסמכים המאשרים את אמיתות הדברים אך עם זאת, אין המדובר בסיפור פשוט. מדוע לא לבצע העברה בנקאית?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון