קולגה

העברת כספים מחו"ל לצורך רכישת מניות בחברה פרטית

שלום רציתי לברר מהו ההליך התקין לצורך ביצוע העברה בנקאית לצורך רכישת מניות בחברה פרטית, האם יש צורך בפתיחת חשבון נאמנות. אודה על קבלת תשובה מפורטת

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! אין צורך בכל מקרה להעביר הכספים לנאמנות. עם זאת, מבנה הנאמנות משמש כתחנת ביניים בין המוכר לרוכש באופן המבטיח את זכויותיו וחובותיו של כל אחד מהצדדים וכמו כן, הדבר מקל על ההעברות הבנקאיות, במיוחד בעידן בו הבנקים הפכו להיות מעין הזרוע הארוכה של רשות המיסים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון