גיא

קבלת כספים מחו"ל - עוסק מורשה

שלום רב, אני עוסק מורשה מספק שירותי יעוץ שעובד עם לקוחות מחו"ל, לקוח שלי ביצע העברה בנקאית של מט"ח לחשבוני (בעקבות חשבונית שהוצאתי לו) בבנק מסרבים לקבל את הכסף ודורשים אישורים נוספים על ההסכם ביני ובין אותו לקוח. האם דרישת הבנק חוקית והגיונית ? זכותי להתפרנס ולקבל כספים כחוק (לפי חשבוניות שאני מוציא ומדווח כמובן) והבנק פתאום מונע ממני לקבל את הכסף תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! אכן לצערי כיום זוהי מדיניות הבנק בהתאם לחוזר אשר הוצא לבנקים ע"י המפקח על הבנקים בניהול סיכונים חוצי גבולות. הבנק כיון מברר בכל העברה פרטים נוספים ולא מקבל אותה מייד. אנו ממליצים שטרם ביצוע העברה או קבלת העברה מחו"ל, לקבל ייעוץ אל מול הבנק ע"מ לדאוג שהכסף ייתקבל ע"י הבנק בלא בעיות..

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון