סבטה

מהו סכום המקסימלי בהעברה בנקאית מאבא הנמצא בחו"ל לבנק ארצי שלא דורש מיסוי. (מתנה מאבא)

שלום רב!מהו סכום המקסימלי בהעברה בנקאית שלא דורש מיסוי מאבא הנמצא בחו"ל לבנק ארצי. (מתנה מאבא). ואם אבא יצטרך לאישור כלשהו על אמיתות ומהו גובה הסכום שיכולים לדרוש זאת? תודה על התשובה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! בישראל אין מגבלה על סכום. מתנה פטורה במס בישראל כל עוד ניתן להוכיח שהיא אכן מתנה בפועל. בהעברה מאבא הגר בחו"ל לבן הגר בישראל הבנקים לא מקבלים את העניין, בטח כשלא מתבצעת העברה ממקום מושבו של האב.. יש לבחון כל מקרה לגופו ולטפל בעניין מול גורם מקצועי אשר יפעל אל מול הבנק טרם ביצוע ההעברה לחשבון שכן לאחריה דברים נעשים סבוכים יותר. אנו מזמינים אותך לפנות אלינו לייעות ראשוני ע"מ לדון בסוגיה שהעלית.. אנו זמינים במספר 03-5522275

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון