אלה

משיכת מזומנים בכספומט מחשבון חו"ל

שלום רב. האם משיכות תכופות בכספומט מחשבון בנק בחו"ל נחשבות לפעילות חריגה (מדובר במשיכה של כ-3000 ש"ח מדי שבוע במשך שנתיים)? האם יש צורך בדיווח לרשויות המס או בהצהרה כלשהיא? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! הכל תלוי בחשבון הלקוח והיכרות הבנק עימו. על פניו נשמע כי זוהי פעולה חריגה בהחלט אשר תדווח לרשות לאיסור הלבנת הון במדינה המקומית. מציע לבחון את העסקה לעומק בייעוץ מסודר מעורך דין ולהימנע מבעיות של איסור הלבנת הון, הקפאת חשבון הבנק וכו. מוזמנת להגיע אלינו לייעוץ מסודר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון