ל.

אזרח נורבגיה שמתגורר באופן קבוע בישראל

שלום רב. בעלי אזרח נורבגיה שמתגורר באופן קבוע בישראל במעמד תושב קבע. לצורך מניעת מיסוי כפול הוא התבקש על-ידי רשוית מס בנורבגיה להוציא בישראל מסמך שנקרא Resident certificate. מהוא שם של המסמך בעברית ואיזו רשות מנפיקה אותו? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! ברשות המיסים בישראל קיימת אפשרות לקבל אישור תושבות מרשות המיסים בישראל, זאת בתנאי והנישום עומד בתנאי הסף אשר יכירו בו כעולה חדש או תושב חוזר ותיק לצרכי מיסים. במידת הצורך ע"מ לקבל אישור שכזה, תוכלי לפנות אלינו למשרד במספר 03-5522275 בברכה, איתי ברכה, עו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון