אבי מנור

העברת כסף מארה"ב לאחר מכירת נכס.

השקעתי בשנת 2011 בנכס בארה"ב. כל השנים הנכס דווח למס הכנסה. השנה נמכר הנכס והועבר אלי סכום בהעברה בנקאית. כבר כמה ימים הבנק מעכב העברת הסכום לחשבון שלי למרות שהעברתי להם את הסכם הרכישה של הנכס. ורק כשעברו כמה ימים הוא דורש ממני היום אישור מרואה חשבון שעל הכסף ישולם מס. שאלתי היא: האם לבנק יש זכות לעכב את העברת הכסף לחשבון שלי למרות שיש לו את כל הפרטים שלי ואת הסכם הקנייה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! לצערנו הבנקים פועלים כיום תחת לחץ ואינם פועלים על פי הדין בדיוק אלא בוחרים "להדר" ומכאן העיכוב שאתה סובל ממנו בקבלת הכספים. עיכוב בהעברת כספים מחו"ל לישראל, הקפאת חשבונות ועוד הינן פעולות שאנו נחשפים אליהם יותר ויותר ע"י הבנקים ולסבירות דעתנו יש להילחם בבנקים ולאפשר קבלת הכסף. בכל מקרה הו אתה סובל מיתר בירוקרטיה, תוכל לפנות למשרדינו לייעוץ. במידה וכתוצאה מעיכוב קבלת הכספים נגרם לך נזק משמעותי, קיימת לך זכאות לתבוע את הבנק על נזקים אלו ונשמח לעמוד לשירותך. אנו זמינים במספר 03-5522275 בברכה, איתי ברכה, עו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון