ענת

העברת כסף משוויץ וגילוי מרצון

שלום רב! לאימי הופקד לפני מספר שנים סכום כסף ע״י אביה (תושב צרפת) בחשבון בשווייץ. האם כסף זה חייב בדיווח? ואם כן מה הדרך הטובה ביותר, עצמאית או דרך עו״ד? תודה מראש..

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! באם הכסף הופקד על שם אימך מאביה, תושב צרפת, יש לערוך גילוי מרצון מסודר במדינת ישראל. למיטב הבנתי ונסיוני, לא מומלץ במקרה שכזה לערוך דיווח עצמי שכן קיימת סוגיית מקור הכסף והאם שולם בגינו מס במדינת המקור, דבר שיכול להוביל למיסוי הקרן בסכום רב. ממליץ להגיע לייעוץ ראשוני ולשמוע על דרך נוספת וטובה לדיווח בישראל והעברת הכספים לארץ. במידת הצורך. לתיאום פגישה: 03-5522275 בברכת חג שמח, איתי ברכה, עו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון