אפרים

תושב ישראלי בעל חשבונות בארה"ב

הנני תושב חוזר, מתגורר כיום בישראל לאחר הרבה שנים בהם עבדתי וחייתי בארה"ב (מיאמי). האם יש צורך לרשויות בישראל/ לבנקים, שאדווח על פעילות פיננסית שלי מחוץ לגבולות ישראל, לצורך העניין חשבונות שקיימים בארה"ב, דירות שאני משכיר וכן הלאה? מאוד מודה לך

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! כעקרון קיים פטור על הכנסות עולה חדש ותושב חוזר ותיק למשך עשר שנים. השאלה מתי עלית וכמה זמן שהית בחו"ל. עליך לבחון שאלות אלו לעומד ולבחון אלו מרכיבי הכנסה פטורים לחלוטין ממס בישראל ואלו מרכיבי הכנסה חייבים במס. העניין אינו פשוט. תוכל להגיע למשרדינו לפגישת ייעוץ ראשוני ללא עלות. לתיאום: 03-5522275 בברכה, איתי ברכה, עו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון