רן

העברת כספים לחו"ל לצורך רכישת נכס

שלום, אני מעורב בהליך רכישת דירה בארה"ב ומעוניין להעביר כספים מחשבון הבנק שלי לחשבון הנאמנות בארה"ב לצורך רכישת הדירה. מה ההליך אותו עליי לעשות ? האם צריך לעבור ראשית דרך מס הכנסה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! כעקרון אתה יכול לתת הוראה לבנק להעברת הכסף, אך סביר שהבנק יבקש לנכות מס במקור מההעברה, בגובה של עד 30% מסך ההעברה. באם אתה מעוניין לפטור עצמך מניכוי מס זה, יש לפנות אל רשות המיסים לקבלת אישור פטור מניכוי מס במקור. נשמח לסייע בעניין במספר 03-5522275

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון