אבי

העברת כספים מחול, מאזרח חוץ שנמצא בארץ כתושב קבע

אזרח חוץ שחיי בארץ במעמד של תושב קבע זה כ-10 שנים ושיש לו עדיין כספים בבנק בחול אותם קיבל מההורים, האם הוא חייב לדווח על כך? מהו ההליך כדי להעביר אותן לארץ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

באם עברו 10 שנים מהמועד בו עלה לישראל אזי עליו לדווח על חשבון זה ונכסים אחרים בחו"ל, כל עוד הינם מניבים הכנסות או ששוויים עולה על 1,800,000 ש"ח. באם הינך נדרש בדיווח, יש עשות זאת בחכמה תוך הסתכלות עתידית ותכנון ראוי. נשמח לעמוד לרשותך במספר 03-5522275

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון