עומר

העברה של כסף מחשבון שלי בחו"ל לחשבון שלי בארץ

שלום, מה מחייב תהליך של העברת סכום של כמה מאות אלפי שקלים מחשבון הבנק שלי באירופה לחשבון הבנק שלי בישראל? האם צריך להצהיר למס הכנסה אם שתי החשבון על שמע? ומאיזה סכום?

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! אם הנך תושב מדינת ישראל, עליך לדווח על חשבון הבנק לרשויות המס בישראל. ככל ולא ביצעת זאת עד היום, עליך לדווח במסגרת הליך גילוי מרצון ורק לאחריו תוכל להעביר את כספך לישראל. נשמח לסייע ולספק פרטים נוספים אודות ההליך. אנו זמינים במספר 03-5522275.

מני

מה אם לא אזרח ישראלי, עדיין צריך אותה הצהרה?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון