ניר

גביית ארנונה משנת 2007

אתמול קיבלתי מכתב לתשלום של חוב ארנונה משנת 2007 מתקופה שבה שכרתי דירה בתור סטודנט באחד הקיבוצים בצפון. אני לא ממש זוכר מתי סיימתי את החוזה שכירות וגם אין לי הוכחה היום שעזבתי את המקום ללא חובות. מה שאני בטוח זה שאני תמיד שילמתי הכל ובזמן ללא דיחוי . כשפניתי למועצה המקומית אשר אתמול בשאלה מאיפה החוב ומה הם נזכרו עכשיו לשלוח דרישה לתשלום ולטענתם הייתי צריך לדווח להם שעזבתי את הדירה בזמנו. אני בטוח שבחוזה השכירות מול הקיבוץ הארנונה הייתה בפנים והקיבוץ היה אמור לשלם על זה אבל כאמור אין לי חוזה או הוכחה כיום. כמובן שהחשבון היום הוא עם כל הקנסות/הוצאות/ומה שבא להם ויצא מנופח והגיע לכ 2000 ש"ח. מה עושים במצב כזה? האם מותר להם חוקית לאחר כ 9 שנים לבוא ולגבות חוב שרק הייתי מודע לו אתמול?

עו"ד לנגר נמרוד

בעייתי מאוד. מציע לך לפנות למנהל הארנונה במועצה (לרוב הגזבר) ולשוחח עימו. לרוב זה מסדר עניינים מאין אלו. אם לא יסכים לרדת מהעץ דבר איתי ואם תרצה אסייע לך בעתירה כנגד הרשות. נשתמע

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ארנונה