מאיר

חיוב בארנונה של קומת עמודים מרוצפת.

שלום, אני בעלים של בית מגורים שמרכב משתי קומות קומת עמודים מפולשת ומעליה קומה א' שמשמשת למגורים לפני כ 4 שנים המועצה החליטה לשנות את צו הארנונה ולהוסיף מילה להגדרה של קומת העמודים שאם הקומה מרוצפת אז יש לחייב הארנונה כמגורים. בעקבות השינוי המועצה עשתה סקר נכסים ומאחר ולי יש קומת עמודים מרוצפת, חויבתי בארנונה בגין קומת העמודים המרוצפת. הגשתי השגה למועצה ולאחר דיון בוועדת ערר ראש המועצה החליט לבטל את החיוב. לפני מספר חודשים שוב קיבלתי חיוב על קומת העמודים וזאת למרות שהוחלט כאמור לבטל החיוב. שאלתי האם לאחר שבעבר המועצה ביטלה את החיוב שלדעתי היה לא חוקי האם המועצה רשאית שוב לנסות ולחייב אותי בארנונה בגין קומת העמודים? האם יש כאן שינוי בשיטת החישוב והתעלמות מחוקי ההקפאה? תודה: מאיר

עו"ד לנגר נמרוד

אם בוטל החיוב בהחלטת ועדת ערר אז בעיה לחייבו שוב. ביזיון ועדת הערר. אם בוטל החיוב על ידי ראש מועצה כפי שכתבת אז ניתן לחייב שוב כי ראש מועצה לא מוסמך לבטל את החיוב.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ארנונה