עומר123

העלאת שכר לתקופת החלפה לחל"ד

שלום, אני מחליפה את המנהלת שלי בחופשת לידה וכשהיא חוזרת אני עתידה לחזור לתפקיד הקודם. בקשתי העלאת שכר לאותה תקופה והמנהלת שלי טוענת שהיא לא יכולה לתת לי העלאה לתקופה בגין ההחלפה כי בתום ההחלפה זאת תהיה הרעת תנאים. זה נכון? אי אפשר לעשות חוזה קצוב בזמן כל עוד אני בתפקיד הניהולי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

אני לא רואה שום מניעה לערוך חוזה לתקופה קצובה כפי שהצעת. את לא עובדת מוגנת (אינך בהיריון ולא בטיפולים) ולכן אני לא רואה שום מניעה לעשות זאת.