אורלי

איסור עבודה בתחום כעצמאית באותו תחום כשכירה

שלום, לפני שנה המעסיק החתים אותי על סעיף: "העובד מתחייב כי לא יעסוק בעבודות פרטיות בתחום העיסוק של המשרד בתקופת העסקתו אצל המעסיק" האם יש לזה תוקף משפטי? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

שלום אורלי, את מתארת סיטואציה של תחרות עם המעסיק במהלך תקופת עבודתך אצלו. במקרה כזה המעסיק בהחלט רשאי להגביל אותך מלבצע עבודה פרטית שמתחרה בו בזמן שאת עובדת אצלו. מומלץ לפנות אלינו ליעוץ אם את רוצה לשנות את ההסדר איתו בקשר לטיפול בלקוחות פרטיים, משרד עו"ד הדר פלד-טל, 077-4013411