מוניק

החלפת גדר סורגים בגדר אבן

שלום - רכשנו דירה חדשה מקבלן בירושלים. הגינה הפונה אל הכביש הראשי מגודרת בגדר סורגים (שנבנה על מעקה הבנוי מ- 4 שורות של אבנים). שאלתי היא האם החלפת גדר הסורגים בגדר העשוי מאבנים (בניית 5 דורות של אבנים) כרוכה בהוצאת היתר בניה או שפשוט ניתן להחליף את גדר הסורגים בכל גדר מחומר אחר באותו גובה ובאותו מיקום

עו"ד סלעית פרנטי

שלום מוניק, ככלל, כל בניה חייבת להיות תואמת להיתר הבניה. על כן לעניות דעתי, החלפת הגדר לא תהיה תואמת להיתר הקיים. ניתן לבדוק את הנושא גם מול בודקי תוכניות בועדה לתכנון. בברכה, סלעית פרנטי-גרין, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה