תמר

כאשר יש קומה בנסיגה ונוצרת מרפסת גג האם העיירה יכולה לחייב הכנסת המרפסת במניין השטחים העיקריים לבניה?

שלום רב, תכננו מבנה ברמת השרון הכולל שתי יחידות גן ויחידת גג, המבנה הוא מבנה מדורג, כך שלדירת הגג נוצרה מרפסת גדולה מעל גג דירות הגן. העירייה דורשת להכניס את מרפסת הגג למניין השטחים העיקריים המותרים, בעוד אנחנו גורסים שמרפסת נכנסת למניין השטחים רק אם מדובר בגזוזטרה הבולטת מהבניין, ולאחר שעברה את ה 1.8 מ' המותר בחוק ללא מניין שטחים. מי צודק? תודה תמר

עו"ד עמנואל סולומונוב

שלום, מבלי לבדוק את התכניות ומבלי שאראה את התכנית שחלה במקום, אין אפשרות ליתן תשובה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה