יצחק

הוצאה לפועל ועיקולים

בחור נשוי פלוס 2 עבר לגור אצל אימו בשל חובות כבדים מעסק שכשל כנראה לפני תהליך של פשיטה עדיין בחיתולים . איך אפשר למנוע מהוצאה לפועל להגיע לבית שבו הוא מתגורר היום ולעקל מטלטלין משם שאינם כלל שלו אלא של אימו בכלל??

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

המלצה ככל הנראה להליך של פשט"ר, כשתקבל צו כינוס ייעצרו כל ההליכים נגדך, 2. שהאמא תפנה ללשכת ההוצל"פ בבקשת צד ג להצהיר זו כלל אינה כתובת החייב וכי הוא אינו גר עימה+עיכוב הליכים בהוצל"פ 3 למתן פס"ד הצהרתי בשלום - המורה כי המטילטלין אינם של החייב+עיכוב הליכים בהוצלפ