יואב

חוב ששולם לא נמחק במרכז לגביית קנסות

שלום, לפני כ- 15 שנים היה לי חוב בהוצל"פ ששילמתי לפני כ- 14 שנים בכ- 5 שוברים של מרכז לגביית קנסות (יש לציין שהשוברים חתומים ע"י הדואר שמורים אצלי). בזמנו הם (מרכז לגביית כנסות) אמרו לי שהחוב יהיה ללא תוספת פיגורים וריבית ולאחר שאני יסיים לשלם את השוברים החוב יסגר ושלחו את השוברים (כאמור הכל שולם בזמן). להפתעתי גיליתי כי עדיין נשאר חוב בתיק זה (נטען כי החוב שנשאר הינו של עו"ד הזוכה). אבל אני יודע כי החוב שולם כולל הכל (כך גם אמרו לי במרכז לגביית קנסות בזמנו). שלחתי לבית המשפט בקשה לסגירת התיק ע"פ הנטען לעיל, אבל נאמר לי לשלם. למה ?? מה עלי לעשות ??

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

ממליצה לפנות ראשית ממש לנושה למרכז לגביית קנסות, פנה אליו בכתב עם הסבר מפורט , בבקשה שייסגור את התיק