מירי

חייבת מוגבלת באמצעים בהליך הפטר - הכל הסתבך לי - צריכה את עזרתך

שלום סמדר, כידוע אני בהליך הפטר מחודש יוני, התקשרו אליי אתמול מחברת המים ואמרו שאני צריכה לשלם חוב ישן משנת 2010. החוב היה רשום על שמו של אחי ז"ל ובשנת 2014 עשיתי עימם הסדר תשלומים. הפסקתי לשלם את החוב בשנת 2015 כי למיטב הבנתי אני לא צריכה לשלם אותו. אני עכשיו בסיטואציה סבוכה. אני צריכה את עזרתך. מה לעשות? 1.האם לעמוד על כך שהחוב לא שלי? הם טוענים שעשיתי עימם הסדר, ואני חייבת לשלם אם לא יעקלו לי דברים. 2. המוצא האחרון שאני חושבת עליו הוא להוסיף את החוב לתיק האיחוד שנמצא כרגע בהליך הפטר. השאלה : אם הרשם יסכים להוסיף את חוב המים להליך, כי ההליך מחודש יוני ונשלחו כבר פניות לשאר הזוכים. אודה לך על סיוע. תודה רבה רבה, מירי.

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

ייתכן ואני ממש מדגישה ייתכן כי ראוי להכניס את החוב להפטר, ולציין בפני הרשם מדוע לא הכנסת אותו, תנמקי כמוו שצריך מדוע שכחת את התיק, תזכירי אתתום ליבך, ושלא ידעת שגם חוב שאינו בהוצלפ יש להכניסו כוי אינך מיוצגת ע"י עו"ד, ושאת מאוד מתנצלת בהיסח הדעת על מה שאירע בהצלחה