מיכאל

תיק איחוד הוצאה לפועל

1- עומדים נגדי 22 תיקי הוצל"פ חלקם מלפני 10 שנים ויותר איך אני יכול לבדוק אם לא נעשתה שום פעולה בשנתיים האחרונות והאם זו עילה מספקת להגשת בקשה למחיקה? 2- בבקשה שהגשתי לאחרונה לאיחוד תיקים פעם שניה לאחר שבשנת 2013 פוזר תיק האיחוד שהיה לי (ללא ידעתי ומבלי שקיבלתי הודעה על כך) נקבע כי יפתח תיק איחוד חדש וכתנאי לביצוע ההחלטה נפסק שאשלם 1500 ש"ח -מכיוון שבאמת אין באפשרותי (עקב המצב הכלכלי) לגייס סכום כזה מה עלי לעשות ?.

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

מיכאל שלום, לא ציינת כמה סך החובות, "מריח" לי שאוליי שווה לך לבדוק ההאם כדאי לך בכלל כיוון של פשיטת רגל, משרדי מומחה בכך, תתקשר 050-6784978