נטלי

הליכי הוצל"פ - למה לצפות?

לצערי לא הצלחתי לעמוד בתשלומי האשראי ואין לי במי להיעזר. נציגה של חברת האשראי אמרה לי שהם מעבירים את זה להוצאה לפועל. השאלה שלי - מה בדיוק יקרה עכשיו? אני אמורה לקבל מכתב מהם? הם מגיעים פיזית לכתובת המגורים? תוך כמה זמן בדרך כלל מרגע שחברת האשראי מעבירה עדכון שכזה, מתקבל מכתב? הבנתי שאוכל להיעזר בסיוע משפטי רק כשבידי מכתב מההוצאה לפועל. תודה רבה

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

בעת פתיחת תיק הוצל"פ ע"י עו"ד מתווסף אוטומיטית עוד שכ"ט עו"ד לחוב, ואחרי כחודש בד"כ הם נוקטים בהליכים נגדך: עיקולים וכ ואז מתווסף עוד שכ"ט עו"ד פעם שניה...חבל ממליצה לעשות הכל ולשלם שלא ייפתח התיק