יואב

העברת התיק לסמכות אחרת

שלום רב, הגישו נגדי בקשה לביצוע שטר בהוצל"פ תל אביב. טרם ההגשה, תבעתי את העסק בתביעות קטנות בפ"ת, מקום מגוריו,מגוריי והעסק שלו. בתביעות קטנות התביעה מבוססת על השטר. הוצל"פ ת"א קיבל את ההתנגדות שלי והעביר את התיק לבימ"ש בת"א. האם אפשר להעביר את כל הדיון והתיק לתביעות קטנות בפ"ת?

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

תנסה ...

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

לפי מקום השטר (הבנק של השטר) עוד כמגישים התנגדות צריך לעשות זאת במקביל, ייתכן משכבר הוגשה ההתנגדות, יהיה מאוחר מידיי

יואב

בבקשת ההתנגדות רשמתי שכבר מתנהל תיק בפ"ת, האם יש סיכוי שבית המשפט יעביר את הסמכות לפ"ת לאותו תיק שמתנהל? מה צריך לעשות? ואם לא, אפשר להגיש בקשה לפ"ת לאחד תיקים לת"א? בשביל מה שני דיונים