אמיר

ביטול עיקול משוכרת/עיקול על חשבון

משכורתי וחשבון הבנק שלי עוקלו. הבנק בו מתנהל חשבוני תפס את כל סכום העיקול ( על פי ההחלטה) מתוך כפסים שהיו בחשבון העו"ש שלי וסגר אותם בפקדון. על אף זאת חשבוני דעיין מעוקל , כמו גם משכורתי והרכב. כיצד אני יכול לבטל את העיקולים דלעיל, ומתי, אם בכלל, הזוכה יקבל את הכסף שתפס הבנק שלי?

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

העובדות אינן מספיקות למתן ייעוץ, אבל :"בגדול", עם החלטת ביה"ש או ההוצל"פ בעניין הכסים ו/או הוכחת התיק - (האם מדובר בהתנגדות או לא), וככל ולא תשלם את חובך, יממושו הכספים ובסופו של יום לצד שביקש לממש את הכספים