ברוך

רישום בהוצאה לפועל על דירה שכבר מזמן לא שייכת לחייב - עזרה להסיר עיקול

קניתי דירה דרך כונס נכסים בשנת 2003 והמיכרה אושרה ע"י בית משפט ויש לנו פסק על כך אך הדירה לא נרשמה במנהל עקב מחדל ושכחה (העו"ד של הכונס נכסים מזמן נפטר), בינתיים שנים יותר מאוחר החייב שממנו נקנתה הדירה, נהייה חייב כסף לגורמים חיצוניים (תנובה מד"א וכדומה)והם רשמו בקשה לעיקול על הדירה שמזמן אינה שלו אך במנהל עדיין רשומה על שמו, שבאתי למנהל לאחרונה להסדיר את ההעברה אמור שקודם צריך להסיר את העיקולים השונים אין לי כרגע יכולת כספית לפנות לעו"ד, רציתי לקבל נוסח מכתב שבעצמי אפנה לעו"ד של הזוכים על מנת שיבטלו את בקשתם בבקשה עזרו לי

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

סורי, אוכל רק ליתן ייעוץ, ממליצה לך לפנות לעו"ד, זה רחוק מלהיות משחק ילדים