אורן

הוצאת אזהרה לחייב אשר מתחמק מלקבלה

שלום רב, פניתי למסלול מקוצר בהוצאה לפועל, ועברו 3 חודשים ומופיע באתר שהחייב עדיין לא קיבל את האזהרה, במקרה החייב הוא אדם שגר בתים לידי ואני רואה אותו כמעט כל שבוע, 1 . האם אני יכול לבקש מההוצאה לפועל שאני ימסור לו את האזהרה? 2. כשאני מעביר לו את האזהרה של ההוצאה לפועל מה עלי לעשות בכדי לקבל אישור מסירה ? 3. איזה עוד פעולות ביכולתי לנקוט?

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

שלום, כן בהחלט, תוכל לפנות להוצאה לפועל לבקש לבצע מסירה אישית