אביתר

פקודת המיסים גבייהאני חייב כסף למס הכנסה ועכשיו קיבלתי הודעה מהם שהם הולכים למכור מגרש שיש לי על פי סמכותם לפי פקודת המיסים גבייה. רשום: הנני להודיעך

אני חייב כסף למס הכנסה ועכשיו קיבלתי הודעה מהם שהם הולכים למכור מגרש שיש לי על פי סמכותם לפי פקודת המיסים גבייה. רשום: הנני להודיעך כי יש בדעתי לפנות אל ראש ההוצאה לפועל ולפתוח בהליכי הוצאה לפועל של מכירת הנכס. השאלה שלי היא קורה עכשיו ואיך אני מתנגד לזה. האם יהיה הליך רגיל בהוצאה לפועל כמו בכונס נכסים של בנק שם אפשר לעלות טענות והלהתנגד או שכאן אין מה לעשות

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

ממליצה לךלפנות לרואה חשבון , שייבדוק על מה בכלל החוב, בהצלחה

אביתר

החוב בסך 2 מליון ש"ח בגין פסילת שומת מס הכנסה. זהו חוב חלוט.

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

חוב חלוט? כלומר באותה שנה הרווחת מיליונים ולא שילמת מיסים? שוב, ממליצה לך ביותר ללכת לעו"ד בענייני מיסים או רואה חשבון

אביתר

שלום ותדה רבה על הפורום המעניין. מתי תענו לי על השאלה הזאת ???