אלון

האם ייפוי כוח שנחתם אצל עו"ד בתוקף?

הוגשה נגדי תביעת השבה על ידי גרושתי. היא חתמה על ייפוי כוח אצל עורך דין, אך במסמך עצמו מופיעה רק החתימה שלה ולא מופיעים פרטים נוספים שמופיעים במסמך (ת"ז וכתובת מגורים)... האם המסמך תקף במקרה כזה עם חתימה בלבד? או שאוכל לטעון טענה בדבר כשרות הייפוי כוח?

item.Author מנהל הפורום רינה פוליטי - משרד עורכי דין וגישור

אלון שלום. ככלל ככל שאדם ביקש שעורך דין ייצג אותי כל טענה שתעלה בדבר כשרות ייפוי הכוח לא תסייע. ייפוי הכח נועד להוכחת הייצוג וסביר להניח .כי השגגה של עורך הדין שהציג את ייפוי הכוח לא תסייע לך בניהול ההליך. הייתי מציעה פנייה מנומסת לעורך הדין או לבית המשפט במגמה להציג ייפוי כוח תקין הואיל ומדובר בדיון בדלתיים סגורות. אשמח לעמוד לצורך הבהרות. בהצלחה.