שרה ג.

מימוש זכויות אזרח ותיק

שלום רב, בבעלותי דירה שאיני גרה בה סגורה כבר מס' שנים. מעוניינים בתהליך של פינוי בינוי.אני בת 70 ובהתייחס ללשון החוק:א.מי בודק אם הבעלים התגורר בה בשנתיים האחרונות ב.האם אין סיבות מקלות ג.מהתפקיד עו"ד הדיירים במקרה

עו"ד מור דהן

היי, החוק קובע 2 תנאים מצטברים על מנת לזכות בהטבה - הראשון, בעל הזכויות בן 70 במועד חתימת ראשון הבעלים ע"פ מרשם האוכלוסין. השני, לגור בדירה שנתיים לפחות באותו המועד (חתימת ראשון הבעלים). יש מספר דרכים על מנת לבדוק שזה מתקיים. לשון החוק לא מגדירה סיבות מקלות בעניין הזה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי