דלית.

קיזוז שכד בזמן תמא38

היי אני מתגוררת בשכירת, בעל הגירה יידע אותי שמתוכנן תמא וזה כבר בתהליכי אישורים. השבוע אודיע לי,שבסוף מרץ מתחילים תמא. ווידאנו ששנינו מעוניינים להמשיך את הקשר העסקי בשכירות. ביל הדירה שאל אותי " כמה אני חושבת לשלם? שכד שלי עומד על 3700שח. האם תוכל לייעץ לי כמה לשלם? אומר גם שבעל הבית שלי, לא העלה לי שכד 4שנים. תודה מראש דלית

עו"ד מור דהן

שלום רב, לעניין תשלום שכר הדירה, ניתן לבחון כמה נהוג לשלם באותו רחוב דרך אתרים מסוימים ולשלם כמה שנהוג. כמובן באם את משלמת מתחת למחיר השוק, הרי שזה מחיר משתלם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי