מירית

פינוי בינוי מהם הקריטריונים?

שלום, אנו שלושה בניינים הרוצים להתחיל בפינוי בינוי. האם דרושים מס יחידות מינימלי של דירות או שטח מגרש מינימלי, כדי שבכלל נוכל להתחיל להריץ את הנושא? בתודה ובברכה

עו"ד מור דהן

שלום רב, ראשית, לפני שמתחילים פינוי בינוי אתם יכולים לפנות לעורכי דין העוסקים בתחום שיבצעו עבורכם הערכה תכנונית ראשונית האם אפשר לקיים הליך של פינוי בינוי בבניינים שלכם. ע"פ חוק הרשות הממשלתית להתחדשות עירונית צריך לכל הפחות 24 דירות בשטח על מנת להכריז על מתחם כאל מתחם פינוי בינוי. שאר התנאים תלויים בגורמים נוספים שהעדיפות היא שבעל מקצוע המתמחה בתחום יבצע עבורכם. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי