מירית

האם טופס הנון שופ תקף?

שלום, 3 בניינים בדרך לפינוי בינוי, מונים כ45 דירות. אחת הנציגות החליטה שהיא מעוניינת להרוויח והחתימה את 11 מתוך 15 בעלי הדירות בבניין שבו היא מתגוררת, על טופס נון שופ. אני חוזרת שבמתחם כולו 45 דירות, כך ש11 דירות אינן אפילו 30 אחוז. ההחתמה נעשית במאי- יוני לפני כשנה. האם יש תוקף למסמך הנון שופ שלה?

עו"ד מור כוכבי

שלום רב, חוק התחדשות עירונית (הסכמים לארגון עסקאות), תשע"ז-2017 קובע שתוקפו של הסכם נון שופ הינו למשך שישה חודשים. היה ולפי דברייך, המתחם כולל בתוכו 45 דירות, בתוך תקופה זו (שישה חודשים) על המארגן להחתים לפחות 35% מבעלי הדירות על הסכם הנון שופ. היה והצליח להחתים מעל 35% מבעלי הדירות, תוקף ההסכם מוארך ל - 18 חודשים ממועד חתימתו. בהתאם לדברייך, המארגן לא עמד בתנאים ולכן תוקף ההסכם הינו ל - 6 חודשים ממועד חתימתו. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי