רוני ש

משמעות גג צמוד בטאבו לגבי פרויקט פינוי בינוי

מהי המשמעות (לפיצוי כספי) עבור דירות שלהן יש גג צמוד בטאבו (שתי דירות מתוך 3), בבניין שמתוכנן עבורו ועבור מספר בניינים נוספים, פרויקט פינוי בינוי / התחדשות עירונית האם יש כלל אצבע לפיצוי הדירות בגין הגג הצמוד? אין זכויות בנייה בתקנון מוסכם.

עו"ד ג'סטין בן חמו

שלום רוני, הדבר תלוי בהסכמות המסחריות שבין היזם לבין בעל הזכויות בנכס. חשוב לציין כי לא קיים כלל אצבע, אך בהסכמי פינוי בינוי מקובל לקבוע הוראה אשר קובעת כי היזם יהיה רשאי להעניק לבעלי זכויות בדירות מיוחדות (לדוג': דירות פנטהאוס, דירות גן וכו') תמורה שונה/עודפת מהתמורה אשר מגיעה ליתר בעלי הזכויות בפרויקט.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי