יאיר ש

השכרת דירה בבניין שעובר תמ"א

שלום, אני משכיר דירה בבניין שאמור לעבור תמ"א 38/1. האם אני אמור להוריד בשכר הדירה לשוכרים או לדאוג להם לדירה חלופית? האם יש אחריות כלשהי לקבלן המבצע? תודה

עו"ד נריה כהן

1. לשאלה אם אתה אמור להוריד השכר לשוכר- זו שאלה מסחרית. נהוג כמובן להוריד דמי השכירות כי בכל זאת רעש לכלוך אבק דרכי גישה לא נוחות וכו' 2. לשאלה אם אתה אמור לדאוג להם לדירה בהחלט שלא אבל לפני שאתה משכיר לשוכר יש לך חובה לעדכן השוכר שהולכים לעשות תמ"א ולכתוב את זה בהסכם ולתת פתרונות בהסכם 3. לשאלה האם לקבלן המבצע יש אחריות כלפיך או כלפי השוכר- זה תלוי מה כתוב בהסכם שלכם עם היזם

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי