דן

תמא 38/2 סרבנים לקבלן ספציפי

שלום, אנו 3 דיירים "סרבנים" מתוך 15 שכן מעוניינים בפינוי תמא 38 2 אבל מתנגדים לאופן הבחירה של הקבלן דהיינו ללא מכרז. אני אישית יש לי הצעות יותר טובות משמעותית. א. כיצד אפשר 'לכפות' הצעה הרבה יותר טובה על הרוב ב. במידה וכן הולכים כולם עם הקבלן איך אפשר לדרוש גישה לכל ההסכמים בין הקבלן לשכנים (שעשו כ"א לחוד 'הסכם' כזה או אחר) תודה

שי אליאב, עו"ד

א. המונח שלך "לכפות" לטעמי אינו נכון. ראוי לכנס ישיבת דיירים ולהציג בפניהם חלופות טובות יותר. ב. רצוי להכין הסכם אחד לפרויקט כאשר כולם חותמים עליו בכמה העתקים ולא לעשות חוזיפ פרסונאליים.

שי אליאב, עו"ד

א. המונח שלך "לכפות" לטעמי אינו נכון. ראוי לכנס ישיבת דיירים ולהציג בפניהם חלופות טובות יותר. ב. רצוי להכין הסכם אחד לפרויקט כאשר כולם חותמים עליו בכמה העתקים ולא לעשות חוזיפ פרסונאליים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי