רחלי

תמ"א 38/2

שלום הבנין שלנו בגבעתיים קיבל הצעה מחברה קבלנית לתמא 38/2 .ממתי עו"ד צריך להכנס לתמונה? איך רצוי ולפי איזה קריטריונים צריך לבחור עו"ד? האם יש דרך לוודא שלעו"ד אין קשרים עסקיים עם חברת הבניה?בנוסף: כרגע יש שתי קומות על עמודים בבנין, והקבלן הציע בניית דירות גן+6 קומות ופנטהוז? נראה לי שזה יותר מידי. אנא חוות דעתכם. תודה

דרור

רחלי שלום אנו קבוצת יזמים מנוסה ומוכרת בתחום , אשמח להציע הצעה חלופית לאחר בדיקת נתונים מול הרשויות . יש לנו רזומה מרשים בפרוייקטים מסוג זה . אשמח לסייע . תודה מראש דרור 052-3521854 drorpaz7@gmail.com

עו"ד שי אליאב

רצוי שעורך הדין יכנס לתמונה כבר מהשלב הראשוני. לא תרצו להיות במצב שכבר נקבעו עובדות מבלי שקיבלתם עורך דין אשר מכיר את מלוא ההיבטים של עסקה מסוג זה. רצוי לבחור עורך לו מספיק ניסיון בתחום המקרקעין בכלל ובתחום ההתחדשות העירונית בפרט. לעורך הדין חובה מקצועית ואתית לייצג נאמנה את לקוחו. יש לבקש מעורך הדין גילוי נאות לגבי כול קשריו כם היזם. לגבי מספר הדירות, אינני יודע להגיד כמה דירות ניתן לבנות בכול בנין. הייתי מציע לבקש לקבל דו"ח 0 ולראות מה רווחיות הפרויקט ובהתאם לכך לסכם עם היזם את מספר הדירות החדשות שיבנו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי