צילה

איך לדעת באיזו חברה לבטוח לפרויקט פינוי בינוי

שלום רב, בשכונה בה אני מתגוררת פנו אלינו לאחרונה לצורך יוזמת פינוי בינוי. השכנים מבוהלים ומבולבלים והחברה היזמית לא מוכר לנו. איך נדע האם לבטוח בהם ובעסקה אותה היא מציעה לנו? מה הדרכים והדברים שעלינו לבדוק בתהליך? תודה

עדי

5. חברתנו הנה חברה ציבורית בעלת וותק וניסיון של כ-50 שנה התחום הבניה והייזום. החברה בנתה אלפי יחידות דיור ועשרות אלפי מטרים של מגורים, מסחר, תעשייה ומשרדים. באם הנכם מעוניינים לקבל פרטים אשמח לעמוד לרשותך/ם בכל שאלה. נייד: 052-5992127; מייל: adi@ashi.co.il

שירי קלדרון, עו"ד

צילה שלום, לשאלתך, על מנת לבחון את החברה היזמים ניתן לבקש ממנה פרופיל חברה בו היא מציגה את ניסיונה המקצועי ואת ניסיונה בפינוי בינוי. כמו כן יש לבקש מהחברה דו"ח של חוסנה הכלכלי. בהתאם למידע אשר תעביר החברה תוכלו לפנות לגורמים עימם עבדה החברה ולבדוק לגביה. בסיכומו של עניין יש לעשות עבודת שטח וכן בדיקה מקיפה במקורות המידע הזמינים. בהצלחה, שירי קלדרון, עו"ד

עו"ד שי אליאב

דבר ראשון יש לראות ניסיון ויכולת מוכחת בהקמת פרויקטים גדולים ומורכבים. לראות אם ישנם תביעות חריגות נגד החברה בבתי המשפט. להוציא דוח מרשם החברות אודות החברה. לראות בחברות הדירוג (D&B BDI)לגבי היכולות הכלכליות של החברה וכיו"ב.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי