איילת

לפני יצירת קשר עם קבלן

אני גרה בבניין שבו רוב הדיירים מעוניינים בתמ"א 38. התחלתי לברר קצת אבל יש המון המון קבלנים ויזמים בתחום. כדי לחסוך מאיתנו עגמת נפש למה אנחנו צריכים לדאוג שהקבלן או היזם יתחייב לנו בכתב? איזה קריטריונים צריך לדרוש מהקבלן/יזם? תודה

עו"ד שי אליאב

קצרה היריעה מכדי למנות על פני כמה שורות את הנושאים שעל הדיירים לדאוג מול חברה יזמית טרם הקמת הפרויקט. חשוב בעניין זה כבר מהרגע הראשון למנות עו"ד עם ניסיון בתחום שיאג לאינטרסים של הדיירים. יחד עם זאת, בתור בסיס להתקשרות, חשוב לוודא שלחברה היזמית הניסיון הראוי והאיתנות הפיננסית להקמת פרויקט כאמור.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי