אושרת

לפני תמ"א 38

האם כדאי לדאוג לעו"ד משלנו (הדיירים) שייצג את האינטרסים שלנו? כמה מקובל לשלם לו?

עו"ד שי אליאב

בפרויקט סבוך כמו עיבוי בינוי לפי תמ"א 38 (כמו גם בכול עסקת מקרקעין אחרת) מוצע לקחת עורך דין מנוסה בתחום שייצג נאמנה את האינטרסים של הדיירים לפני הכל. התשלום משתנה בין פרויקט פרויקט ובין עורך דין אחד לאחר. וגם בעניין זה, על עורך הדין לדאוג שהחברה היזמית תשא בשכר טרחתו ולא הדיירים.

יזם פינוי בינוי יגאל שלו

בדרך כלל היזם צריך לשלם על העו"ד של הדיירים ולכן רצוי שתבחרו עו"ד ועשו הסכם עם אתו יזם שהוא ישלם לכם את שכ"ט של העו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי