שולה כהן

רישום בטאבו

שלום אנו בבניין ברמת השרון רוצים לעשות תמ"א 38 שאלתי היא האם התוספות החדשות שנקבל ממ"ד ומרפסת שמש יירשמו בטאבו. האם בנסח הטאבו החדש ובנספחי הנסח (שרטוט ותקנון הבית) יהייה "תשריט, הבית החדש באופן מפורט בו יהייה שרטוט ברור של הדירה החדשה ומיקומה על פני הקרקע. תודה

עו"ד שי אליאב

כדי לענות על שאלה זו בהקשר שלכם יש לראות את תנאי ההסכם ביניכם לבין היזם היזם. בעבודה נכונה, על היזם במסגרת השלמת הפרויקט לדאוג לתיקון/ רישום צו בית משותף בו רושם את הבעלות בדירות בהתאם למצב החדש שנוצר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי