שחר

פינוי בינוי - בית פרטי

שלום רב, יש ברשותי מבנה בנוי (מלפני 1980) ע"ס כ-100 מ"ר על מגרש של 400 מ"ר. האם אוכל לבצע תמא 38 (לאור התיקונים החדשים) במסגרת הריסת הבניין ובנייה מחודשת ? האם אהיה זכאי להקלות ותוספות הבנייה מכוח החוק? תודה

עו"ד שי אליאב

התשובה לכך שלילית. הוראות התוכנית מאפשרות הוספת יחידות רק על מבנה הכולל מעל 400 מ"ר. פסיקת ועדות הערר הכירו באפשרות החלת תוכנית החיזוק על בתים צמודי קרקע כאשר מדובר בדו-משפחתי ואיחודם יחד יצר את הגודל המינמאלי הנדרש.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי