רן

שאלת 40000000 מיליון בקשר לחוקיות של מעבר מתמא 38 לתמא 38-2 ....

אנו הדיירים בהליכים מתקדמים לפרוייקט של תמא 38 ( כל הדיירים חתמו ),הקבלן הגיש את הניירות וזה כבר בשלבים מתקדמים .ואז היתה אסיפת דיירים עם הקבלן והוא הציע לנו לגשת לפינוי בינוי (חשוב לציין שכולנו הסכמנו ללכת גם לפינוי בינוי אך לא חתמנו עדין)כאשר הקבלן הגיש לנו את המפרט נדהמתי מלראות כמה הוא דל. האם זה חוקי בעסקה של בערך 40,000,000 מיליון שקל לא לשמועה הצעה נוספת כאשר אני היחד שמסתיג לרוב המפרט ????????? מבקש שרק עורכי דין יענו בבקשה ...

עו"ד שי אליאב

בהתייחס לנתונים שהעברת, ביניכם לבין היזם (בהיעדר חתימה על הסכם שמשנה מצב זה) יש הסכם מחייב לביצוע פרויקט חיזוק בבניין. כל חריגה מתנאי הסכם זה יצריך את הסכמת כל הצדדים החתומים. בהיעדר הסכמה, כמובן ששמורה לך הזכות לפנות לבית המשפט בדרישה לאכיפת ההסכם, או לחלופין להעביר הודעת ביטול ההסכם בהיעדר עמידת היזם בתנאי ההסכם. במקרה זה, תוכל לפנות ליזמים אחרים ולבחון הצעות אחרות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי