דייר

תמא 38

אני גר בבית של 12 דיירים עם 2 כניסות בכל כניסה חצי מהגג שייך לדייר 1 2 הדיירים הנ"ל רוצים רוצים דופלקס חדש לכל אחד חלק מהדיירים מסכים לתת להם את בקשתם בלי לבדוק אם אנשי מקצוע האם אפשר להכריח את כולם להסכים.

עו"ד שי אליאב

מבלי להתייחס לפי שעה להשלכות המס שיכולות לקום ממצב זה (שממילא יישאו בהם אותם דיירים והיזם), מכיוון שהזכויות בגג שלאותם דיירים, לא ניתן לבנות על הגג ומכאן לצאת לפרויקט מסוג זה ללא הסכמתם. המו"מ בנוגע לתמורות שינתנו, צריך להיות מול חברה יזמית שתקח על עצמה את הפרויקט. הדיירים יכולים להתחייב מצדם אך לא בטוח שחברה יזמית תרצה את הפרויקט במגבלות אלו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי