כהן

תמא 38

שלום רב, אני הרחבתי את דירתי כולל ממ"ד מבחינתי (אין לי צורך בחדרים נוספים כמובן) ) ידוע לי שבמידה ורוצים לבנות מעלי צריך לשלם לי על היסודות .איני מתכוונת לחתום על תמא כל עוד אין משלמים לי על היסודות (קומה רשונה על עמודים) כיצד אני אמורה להתנהל במידה ויש רב מבחינת השכנים(מה שלא נרה לי כרגע. אבל הנתון יכול להשתנות . תודה על התשובה.

עו"ד שי אליאב

טענתך בסלע. חוק המקרקעין ודיני עשיית העושר מאפשרים לך לבנות ולקבל החזר יחסי מדייר שינצל את היסודות שהכנת. מציע לפתור את העניין במסגרת המו"מ עם החברה היזמית בשיתוף פעולה עם נציגות הבניין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי